Ima – Alapvető Elme-Test Terápia – Második Rész

A test-elme kapcsolat, Szó-központú, hittel teli, hisz az ima különösen értékes eszköz tudjuk használni, hogy javítja az életminőséget. A Biblia ad gyakorlati útmutatást, hogyan kell csinálni:

Meditál, majd bevallja, a szentírás változások az attitűdök, hiedelmek, elvárások (Efézus 4:23);

Meditál, majd bevallja, szentírás

Gyakorolni a megbocsátást elutasítják, hogy megbántott, vagy harbor keserűség pozitív hatása a kapcsolatok, valamint a testi egészség (Máté 6:14);

A fejlődő hálás hozzáállást abban a hitben, hogy az a legjobb, hogy mindenki változások negatív életünkben a pozitív beállításával a perspektíva (Ef 5:20);

Gyakorolja a hitét, Isten Szavát, nem élet az öröm, az Úr, vagy erős stressz-busters! (Róm 10:17, Nehémiás 8:10).

Ha küzd, valamilyen betegség vagy fizikai állapota, ha úgy érzed, elítélte, mert úgy gondolja, hogy hozta a rossz gondolatokat vagy szavakat? EGYÁLTALÁN NEM! Élünk, a bűn-sebhelyes, tökéletlen világban. Róma 8:1 biztosít minket arról, hogy NINCS kárhoztatásuk, hogy minket a Krisztus jézusban. Sok mindent nem tudunk, de nem értem teljesen ezt az oldalt a mennyben. Míg az orvosok, egészségügyi szakemberek a legjobb, hogy a betegség kezelésére, egyedül Isten gyógyít.

Ehetünk minden típusú gyorskaját, nem pihen, alszik, vagy gyakorlat, maradj folyamatosan hangsúlyozta, még imádkozni, beszélni gyógyító szentírásokat, majd továbbra is vibrantly egészséges? Ismét egy nem. Emlékszem, hogy a hit cselekedetek nélkül halott (Jak 2:26). Szükségünk van mindkét összetevő. Isten nem a részét, hogy nem lehet Ő!

Tudjuk azonban, gondolkoznunk majd beszélni, imádkozni pozitív, hittel teli szavak teremtik meg, majd engedje el a várható egészségügyi, gyógyító. Tudjuk gyakorolni 2kor 10:5, minden hittem, fogságban tartott, hogy az engedelmesség Krisztus (az egyik a 3-D-s Nappali Program stratégiák úgy hívom, hogy a “3” C “” – rögzítés, mégse, valljátok be!)

Mint emberi lények gyakoroljuk a hitünket számos alkalommal naponta – fordítsa el a kulcsot a kocsiban vár az autó indul; ülünk a széken számítottam rá, hogy tartson minket. Mennyivel inkább kell nekünk Keresztényeknek használni a hit Isten, aki biztosított minket arról, hogy sokszor Az lesz számunkra, hogy élő, egészséges, gazdag életet. (3 János 2, Lukács 9:11, Zsolt. 103:3) Hiánya, a teljes megértés nem kérdés. Nem teljesen értem, milyen egy autó fut, de még mindig vezetni. Bár még nem tudjuk számszerűsíteni, magyarázza meg teljes mértékben a mechanizmusok a hit, az ima, mint vonatkoznak, gyógyító, elérhetjük ezeket a szellemi erőket.

Ez egy alapvető elvet, az igazi egészség. Minden azzal kezdődik, hogy a szellem. Ez az “igazi”. Az ima táplálkozás, testmozgás, a szellem! Személy szerint, nem sikerült öt perc imádság nélkül, ami egyszerűen beszél Istennel. Én magam beszélek Vele folyamatosan. Imádkozik magad, mások pedig a leghatalmasabb dolog, amit tehetünk, meg kell, hogy legyen az első védelmi vonal, függetlenül attól, hogy a problémát. Szeretem az Üzenet Fordítása Ézsaiás 55:11: “ahogy a szavak elhagyták a számat, hogy nem jön vissza üres kézzel. Akkor ezt a munkát elküldtem őket, akkor teljesíted a feladatot adtam nekik.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.